Before/After – Glass Lounge

This room was initially designed as a lounge for faculty members and for post-concert receptions. At some point, the growing library collection made it’s way into the lounge. It has served as a quiet study area for many years. In it’s next incarnation, the “Glass lounge” will host the new library entrance, circulation desk, casual seating area, and a staircase to the lower level (which was installed in the summer of 2006).

Before…

Library Study Lounge Glass lounge in 2007

After…

Glass Lounge - View to south Glass Lounge - View to south

Advertisements

Leave a comment

Filed under LibaryRenovation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s